Fokus, nytt år och inspirerande inlägg.

 
Ni är några tappra själar som väntar på uppdatering här dagligen. Jag har påbörjat ett och samma blogginlägg under 2 veckor och orden liksom sitter fast. Julhelgen gick alldeles för fort och snart slår vi upp ögonen till ett alldeles nytt år. Kanske var det meningen att skulle jag koppla bort och koppla av ett tag. Jag har verkligen försökt varit medvetet närvarnade i tiden med min familj i dagarna som gått och kameran åkte fram en endaste gång när jag fotograferade hundar brevid granen, kanske inte så otippat. Jag har haft en gnagande stress och trötthet över mig ett tag och jag vet inte varför egentligen. Jag behöver verkligen fokusera på bra saker och bra energier just nu. 
 
 
Så tills vi hörs igen kan ni ta er en stund och läsa hos fina inspirerande bloggkollegor. 
 
 
Fina inlägg jag inspireras av just nu; 
 
- Jag filar på ett nyårsinlägg med inspiration från Sara s inlägg.  
 
- Mitt One little word inne hos Sandra  Det går helt enkelt ut på att en väljer ett ord som ska få följa med en under det nya året, jag ska haka på! 
 
- Vintervila inne hos Jonna . Det där med att låta kreativiten få vila lite. 
 
- Räck upp en hand ni som också vill prova på Aurora Safari Camp?! Kika in hos Sanne  
och njut av fantastiska bilder om inte annat. 
 
 
 

Genom mobilkameran en måndag och en tisdag.

 
 
 
 
När man känner sig relativt pigg och passar på att ta en selfie i fönsterljus. 
 
 
Vackra snötäckta kottar på en morgonpromenad. 
 
 
Vi har luciamorgon på jobbet. Går från lägenhet till lägenhet med sång och ljus. Tänk att så lite kan göra så mycket. Glädjetårar och en dag i fortsatt stillhet. 
 
 
Jag har suttit här en stund och tankat energi i snöfall. 
 
 
Och gosat katt och tänkt på hur alla mina djur har sin alldeles egna doft när jag borrar ner min näsan i pälsarna. Älskar. 
 
 
Tänker att det knappast kan bli så mycket finare på träden.
Nu är det redan onsdag och bara 10 dagar kvar till jul. 
 
 

Måndagsord.

 
 
 
 
Måndagsord men egentligen har jag tappat orden. Jag vaknade i morse till minus 8 och blårosa himmel. Jag och hundarna är överlyckliga. Jag kan knappt ta in att det kan vara så vackert, jag blir stum när naturen på en natt förvandlas till en sagovärld. Jag går inte in förrän kameran strejkar och fingrarna är stela. Vilken ljuvlig start på veckan. Glad måndag till er, och tack för att ni peppar och finns här med mig. 
 
 
Visa fler inlägg