Sista April.

 
 
 
 
Jag fotar mest hela tiden just nu men inget blir som jag vill. Jag känner att jag behöver byta miljö, kanske är det vad som krävs för att väcka mig lite. Det är en tung känsla, nästan deprimerande att jag just nu har så höga krav på mig själv. Jag behöver vara kreativ för att må bra, när jag vacklar så blir jag låg. Hittar inget "flow". Som att klia på en sårskorpa som inte läker. Vi ses snart igen. ♥

Några rader om livet.

 
 
 
 
När jag kommer hemåt känner jag den, doften. Grannen har gödslat åkern utanför och jag tänker genast att våren är här på riktigt. Det sticker lite i näsan och kanske är det inte den vackraste av dofter, men den finns där som ett tecken. Jag känner att ljuset är något annorlunda för var dag som går, ibland undrar jag om det bara är jag, ingen verkar riktigt se det jag ser. Det händer ofta. Det är en del av mig, de där extra känslorna jag verkar bära omkring på. Känslan av att känna saker på ett helt annat plan. Ta in saker på ett helt annat plan. Det finns både för och nackdelar, men fördelarna ger mig så mycket och just nu tar jag in allt vad varje dag ger. Att jag ibland känner så stark kan ge dagar där jag trivs bäst ensam, när jag blir tömd på energi och behöver hitta tillbaka till mig. Jag behöver ibland skriva helt osammanhängande, långa texter och jag tänker att det är dom som talar mest, även om det bara är jag som förstår.  
 
Och just nu..  
De små, gröna knopparna på träden som jag nuddar med fingertopparna, där i morgonljuset. Kaffedoften, ljudet av en ny morgon. Solen som nuddar vid trädtopparna på andra sidan sjön när jag ligger intrasslad i vita lakan och önskar att jag fick ligga kvar där en stund, med handen på hjärtats bröst innan han vaknar. Höra hur han frågar, som alltid, om jag sovit gott. Den där kyssen i pannan.
De ljusa, ljusa kvällarna. Klockan är i skrivande stund 20;27, och solen har precis gått ned där borta där solen lyser på morgonen. Jag går med raggsockor på knarrande trägolv. Huset är tyst. 
 
 

Annandagen.

 
 
 
 
Egentligen skulle jag kunna skriva en hel novell om skogen.
Men jag nöjer mig idag med att förmedla känslan med bild. 
 
Visa fler inlägg