Instahöst.

 
 
 
 
(angeliqe.se)
Fyrtal i höst och hurra för ledig fredag! 
 
Jag gick upp tidigt och cyklade fem km till gymmet, jag tänker att det var den bästa starten. 
Eldar i kaminen och fryser om fötterna.
Jag tänker att naturen inte är fullt lika vacker utan löv på träden, känner mig lite bitter över det för jag ska fotografera lite innan jag hoppar på tåget för några timmars mys med min fina Jenny.   
Trevlig helg sålänge! ♥

En förmiddag i Stockholm.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Måndag och tankarna är lite varstans. 
Jag dricker kaffe i tystnaden och laddar upp några bilder från en förmiddag i Stockholm, när jag vandrade på de gamla gatorna och skrattade med Mary. Vi sa:  -Det är vi och turisterna och såg oss omkring. Mitt i smeten med en varsin kamera i handen. Tillsammans med andra, som pratar och skrattar som vi, med språk från världens alla hörn. Fint, tycker jag. Och så fikar vi, pratar om stundande bröllop och andra planer. Jag ser på min ring och blir alldeles varm och glad för deras skull, att de har allt det där framför sig, de har allting kvar. Jag kramar henne hej då två gånger och hoppar in bilen som tar mig tillbaka till skogen.
Lägger min hand i hans och känner mig så lyckligt lottad att få ha så fina människor i min värld.
Så Stockholm, tack för denna gången, vi ses snart igen. ♥

Ett rött torp i skogen.

 
 
 
 
 
I ett rött torp i skogen.
Där väggarna bär på minnen från tiden när vår vänskap började. Där löven har fallit och blåser upp i vinden, prasslar under skorna och där tystnaden är öronbedövande. Där, där internet inte finns och golven knarrar. Där ligger sjön med två vackra svanar och här hör jag alltid korpen ropa. Dofterna påminner oss om skratt och tonårsångest, de finns i varje rum. Uppför den blå trappan som leder till sovrummen där vi legat vakna om nätterna. Det är som att färdas tillbaka i tiden, varje gång. Det är fint. 
Visa fler inlägg