20141127

 
 
 
Sista veckan i November. Glädjetjut och julkänsla. Minusgrader och sol har gett mig en gnutta extra energi i dagarna två. Torsdag innebär att mannen min kommer hem och jag jobbar helg. Det är sådär ibland. Jag ska ha lite fredag idag istället och det är ju inte så tokigt. 
 
 
 

Novemberhelg.

 
 
 
 
 
 
 
Så var det söndag.  
I helgen har jag hängt i skogen. Bundit kransar. Tänt stjärnorna i fönstren. Tänt ljus på alla ytor som tillåter. Eldat i kaminen. Fått rosor av min fina man. Gosat med katterna. Varit på whiskeymässa och druckit cider. Skrattat så käkarna värkt. Ätit gott och tränat. Druckit varm choklad med massor av vispgrädde. Tänkt på advent och december. Ätit risgrynsgröt för glatta livet. Försökt hålla mig ute i det obefintliga dagsljuset för att få i mig lite av de där livsnödvändiga D-vitaminerna. 
 
Så redo för sista veckan i November! ♥

En onsdag i November.

 
God morgon. 
Det är onsdag och jag är lite dagvilsen. Efter en vecka ledigt så flyter tiden ihop lite. Det var skönt. Välbehövligt. Nu siktar vi in oss på ljuset. Det vänder snart sägs det, och det gör mig glad. Saker att vara tacksam över, de finns där varje dag. Som nybryggt kaffe och morgonkreativitet. Att jag ändå är ganska pigg och stark i kroppen. Att de lovar lite solglimtar imorgon. Och just idag är jag fylld av energi, det känns fint. 
Önskar er en fin dag. ♥
Visa fler inlägg