Kärlek.

 
 
Barfota i gräset. Stora, söta smultron att plocka efter grusvägarna som ringlar sig upp genom skogen. Där i kvällssolen med en vän. Kvällsdopp, 22 gradigt vatten och tystnad i solnedgången med mitt hjärta. Födelsedagskalas, barnskratt, kramar och livet. Åskoväder med öppet fönster, kyliga vindar som nuddar mina bara ben i sängen och lyckan över att känna mig lugn och harmonisk. 
Här vill jag vara nu. Bara här. 

Pussar och bus.

 
 
 
 
 
 ♥
 Idag fick jag finbesök av mina två tjejer. Elsa kom i en rosa tyllkjol och jag kunde ju inte låta bli att dra fram kameran. Underbara unge, hon växer så himla fort! Och det gör vi också, på söndag firar vi mamma Elins födelsedag. Och jag riktigt minns vår barndom tillsammans.
Hon står mig så nära och jag älskar henne, min fina vän. 

20130626

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
För några veckor sedan fick jag äran att fotografera Cinderella tillsammans med hennes fina lilla familj. Vi hade roligt där i björkskogen, som ni ser. Så härliga! 
 
 
Sen vill jag säga tusen tack till blogg.se som lyfter fram mig och min blogg. Och till er fina läsare, för alla kommentarer som gör mig så lycklig! Tack, verkligen! Jag ska försöka svara er alla! ♥
 
 
Visa fler inlägg