Påsk, godis och kärlek.

 
 
 
 
Här har vi just njutit av påsklunch för två. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, läsa lite bloggar och vila magen lite innan jag beger mig mot jobbet. Detta året firar jag påsk utan min familj, och det känns ju lite konstigt. Men nog om det. Här har ni mitt enda påskpynt för i år, tuppen som jag hittat på seondhand. Fin va? 
 
Hoppas ni får en fin helg. Jag ser just nu fram emot annandagen, då får jag träffa inte bara en, utan två kära vänner och min lilla Elsa. Det är kärlek det. Så full fart mot min lediga dag. ♥

Loppisfynd och långfredag.

 
 
Långfredag och solen strålar. Det är fantastiskt skönt ute nu och jag måste nästan nypa mig i armen. 
Vi tog en sväng på förmiddagen och kikade efter trälådor, och jag fann två, lycka! Lite nötta och i finaste träfärgen. Jag ska shoppa loss och skaffa sänglampor med industrikänsla snarast.
Jag älskar verkligen vårt sovrum. 
 
 
Lamporna är inget loppisfynd, men väl ett fynd från Rusta för 99 kr styck. Vi har letat, jag vet inte hur länge, efter något att sätta upp i våra stora fönster. Inget har liksom känts rätt, bara fjuttigt .Dessa blev alldeles perfekta! 
 
 
Vår sänggavel som är en gammal vacker och sliten dörr. 
Så, nu har ni sett några glimtar från vårt sovrum. 
 
 
Glad Påsk på er kära läsare! Hoppas ni får en fin helg! ♥

Några rader om en onsdag.

 
 
 
 
En fin onsdag lider mot sitt slut. Jag tycker denna vecka for iväg i en rasande fart och snart står vi mitt i påsken. Och snart, snart är det April. April. Smakar på dom orden och blir alldeles lycklig. Idag har termometern kämpat sig över 5 grader. Ljuvligt! Och finbesök på eftermiddagen.  Och dagens bästa? Jag fick sms om att min nya kära kamera hade anlänt vid posten. Lycka kan man inte köpa, enligt mig.
Men det finns undantag, ibland. Idag var ett undantag! 
Visa fler inlägg