Bland mygg och solnedgång.

 
 
 
 
Bland det bästa jag vet. Kvällsdopp. Även om vi har en underbar badplats alldeles här hemma så älskar jag att bada på nya platser. Älskar att få se solen gå ned på andra ställen än hemma. Igår kväll med en vän, en sjö nån mil hemifrån. Vi slogs med myggen om plats och det tog en stund för mig att komma i men det är alltid värt det, känslan efteråt. Känna hur huvudet klarnar och kroppen blir pigg.
Tack moder jord för sjöarna och tack för allemansrätten och sådår.
 
Har ni badat än? 

Om löjtnantshjärtan och livet just nu.

 
 
Jag har tid tillsammans med min kusin och faster. Det är få människor som på riktigt kan få mig att gapskratta utan hejd som dom kan.  
 
 
Jag stannar alltid till vid den här stugan i skogen. Där växer det löjtnantshjärtan.och jag tänker varje år att jag måste plantera egna. Det blir aldrig så. Men i år, kanske. 
 
 
Det känns som jag redan nu har mer sommarkänslor och mer minnen från en sommar som inte ens har varit än, än vad jag hade förra året. Konstig känsla. Jag vill spara allt. 
 
 
Jag tar av mig sandalerna och går barfota genom skogen. Det är fint. 
 
 
Morgon och kväll är min tid. Jag känner mig lite som djuren i skogen och håller mig lite undan på dagen. 
 
 
Min glada tjej som har åkt på eksem och badförbud. Tycker lite synd om henne. 
 
 
Det händer något nytt i naturen varje dag nu. Jaf har nog aldrig varit med om att allting blommar och växer samtidigt. Hur som helst är det bedövande vackert och jag får inte nog. 
Det är torsdag kväll och nu jag är ledig i tre dagar. 
 
(Glöm inte hjärtat om ni gillar) 
 

Söndagsord.

 
 
Söndag vänner. 
Jag har jobbat helg och somnade sedan på soffan i över tre timmar.
Jag går till skogen och möts av liljekonvaljer och den varmaste av kvällssolar. Jag får myggbett på fötterna och får nypa mig armen när det slår mig att det fortfarande bara är maj. Maj. Maj i år måste slå många rekord. Tiden rusar och jag vill plocka ca alla blommor jag ser för jag vill spara undan minsta lilla känsla som våren ger mig. Alla känslor utanpå och jag finner få ord som kan beskriva det.  Hoppas ni har haft en fin helg. Vi hörs snart igen. 
Visa fler inlägg