Igår kväll.

 
 
 
 
Strosar sakta på grusvägar och ängar, det doftar sommar och kvällsljuset är magiskt. Häggen hänger tungt från grenarna och jag känner mig lite stressad. Stressad över att jag ska missa något, något vackert. Sätter mig en stund vid vattnet, med en nyplockad bukett blommor, på en sliten brygga. Vilar ansiktet mot solen och ser hur vattnet lugnar sig i takt med klockan. När jag går hemåt blir jag skrämd av en hare som lurat i gräset. Jag ropar hej, ja det gör jag.. Sen vandrar jag vidare.. Tänker att just i detta nu finns det inget annat jag behöver. Inget mer än kvällsljuset, naturen och den trygga famn som väntar på mig hemma.  ♥

Lovebirds 2.

 
 
 
 
Det känns som bloggen kommer bli fylld av dehär två de kommande inläggen.  Ja, och kanske lite Paris, säkerligen. 3 dagar kvar. Denna veckan är fin. Fin som sjutton. 
 
 
 

Bland katter och mygg en kväll i maj.

 
 
 
 
När solen gått ner och allt är tyst vandrar jag sakta genom trädgården på kvällarna. Talar med katterna och surrande mygg. Jag fotar blommor och bara andas. Det är tyst, lite kallt och fantastiskt vackert. En majkväll innan jag gör mig klar för natten. 
Allt jag behöver för stunden. ♥
 
Visa fler inlägg