Måndagsord.

 
 
 
 
Sista veckan i februari, vänner.  Bara det gör det lite lättare att det är måndag idag. Morgonen har badat i solsken och plusgrader.  Isen på sjön har börjat spricka upp och fåglarna sjunger. Det känns verkligen att vi går mot en ny tid. Underbart. Jag tinar upp i takt med solen. 
Ville mest kika in och önska er fin vecka. Och tack, för att ni hänger härinne med mig. ♥

Livet är nu.

 
 
Jag smyger in lite vår i vårt hem i form av alldeles för dyra magnoliakvistar, men jag var bara tvungen. För ja, de gör mig  alldeles glad i själen när jag kliver innanför dörren. 
 
 
Utanför yr snön omkring bland träden. Jag måste hejda min alldeles för ivriga vårlängtan. Och det är vackert, jag älskar ju egentligen snöklädda granar och vinter. 
 
 
Jag hoppar upp i soffan med katterna och dricker kaffe, inget nytt men en ny bild på det. 
 
 
Jag smyger upp min spetsklänning i sovrummet, så jag kan titta på den. 
 
 
Ikväll har vi vänner som kommer på middag. Oftast är det jag som står vid spisen, men min man har bett mig att hålla avstånd. Så jag läser bloggar, dricket lite vin och njuter av att jag har en ledig helg. Utan måsten. Jag har liksom tagit paus, på riktigt. Ingen träning. ingen ångest över det. Sovit middag.  Kramats och pratat.  Dagarna bara svishar för förbi och vi hinner inte, ibland hinner man inte med varandra.  Det är mycket spännande på gång och jag är så tacksam att han står där, stark som en björn och hejar på mig. Tror på mig. 
 
 
 
Hoppas ni har en fin helg. Kom ihåg att stanna upp mina vänner. 
Stanna upp lyssna. På dig själv. På din vän. På din partner. På fåglarna. På vinden som tjuter utanför. På livet. Det är vad som pågår just nu. Fånga snöflingor på tungan. Sjung med i din favoritlåt. Dansa när du vill dansa. Stanna upp.  

En sensommarkväll.

 
 
 Kvällsljuset en sensommarkväll. Nyfikna råddjursögon och en termos kaffe. Jag är barfota i bilen, vi har nervevade fönster och jag drar in doften av nyfallet regn som landat lätt på blommor och torkat gräs. Låter vinden ta tag i håret, de kittlar över kinden och känslan av lycka bubblar i mina ådror när jag ser den lätta dimman dansa i den tysta skogen.  En bild som stannat tiden, den där kvällen för så länge sedan. 
 
 ♥
Visa fler inlägg