Fredag.

 
 
 
Kall morgon, lite snöfall & sol på i väntan på tåget. 
 
 
Frukost hos min fina faster. 
 
 
Binda kransar, skratta och lyssna på julmusik. 
 
 
Varm glögg, mandlar och pepparkakor.
 (Det känns i mitt huvud vad sockert i glöggen inte var så bra, huvudvärk!
 Det var nog den första och enda glöggen i år.)
 
 
Exakt så har min fredag sett ut. Nu hänger jag i soffan brevid min älskling, mätt i magen på ungsrostade rotsaker, biff och gräddsås. 
 

I natt jag drömde.

En känsla av saknad, så det gör ont i hela kroppen.. 
Inatt drömde jag om dig, älskade hund. Ända sedan du var valp så vaktade du oss på natten. Du vandrade från rum till rum. Dina tassar mot golvet,  var det som väckte mig i bland, men ljudet var trygghet för mig. Dina långa, djupa andetag, som övergick i små snarkningar där nedanför sängen. De långa djupa andetagen som var som balsam för min själ. Inatt hörde jag dig. Antingen drömde jag, eller så var du här. Jag tror du var här. Du fattas mig. Du fattas mig så mycket! Din varma nos i mot min mun. När jag var ledsen la du huvudet på sne och la huvudet i mitt knä och suckade. Jag vet att du har det bra nu, det är bara mitt ego som önskar dig tillbaka. 
 
 
 
 

Två torsdagsporträtt.

 
Ja, man ska inte lova saker man inte kan hålla. Det kommer saker ivägen och bloggen blir liksom, tyst. 
Idag har jag en ledig dag med frisörbesök inbokat och förhoppningsvis en sväng till bland annat Ikea tillsammans med Elin och lilla Elsa. 
Så jag kanske ta med mig kameran idag istället, det där med ett foto i timmen slutade med ett enda kort, som jag raderade. Jag hoppas ni får en fin torsdag! Ni är helt klart världens bästa läsare! ♥
 
 
 
 
Visa fler inlägg