Tisdagsord.

 
 
 
 
Det har snöat nonstop i över ett dygn. Katterna ryggar tillbaka när jag öppnar dörren och stannar helst inomhus i soffan. Jag har dock legat stilla i två dagar så jag beger mig mer än gärna ut nyfallen snö och tar en promenad.
Men först kaffe och lite städ. Jag förstår inte hur jag lyckas stöka till det så in i nordens, alltid varit likadan. En riktig slarver, faktiskt. Tisdag. Dags att ta tag i den här dagen.  

Detaljer från ett hem.

 
 
 
 
 
 
 
 
Ja, från min storebror och hans tjej närmare bestämt. Jag var där igår och hälsade på en stund.
Jag älskar deras inredning. Med nötta, ärvda möbel. Mönster, ljus och träinslag. Love love love. Och fasters plutt är ju såklart med överallt. Världens finaste hund. 
 
 

Om vintervita landskap och Thailandslängtan.

 
 
 
God morgon lördag. 
 
Jag sitter framför kaminen. Redigerar vinterporträtt, pratar om Thailand (26 dagar kvar) med mitt hjärta och dricker kaffe. En fin, ledig förmiddag innan helgjobbet drar igång. Just nu kan vi inte annat än drömma oss bort till vita stränder och havsutsikt från hotellet. Längtar efter att få gå lös med kameran därborta. Bada i havet, uppleva nya saker, äta färskfångad fisk och ta morgonpromenader efter strandkanten. Underbart! 
 
 
Visa fler inlägg