With love from the sea.

 
 
 
 
 
 
 
 
Hemma igen efter några underbart lata och vackra dagar i Danmark. 
Jag har vandrat barfota på stranden, stranden där det inte verkar finnas något som skiljer havet från himlen.  Där doften av tång och hav kastar mig tillbaka i tiden. Där solen kämpade sig fram och gav oss hopp om sommar. Där sanden var varm och vit och jag ville hålla kvar den känslan föralltid. Jag är förälskad. Livet. ♥ 
 
 
 
 
 

En kväll i Juni.

 
 
 
Om man ändå kunde förmedla bild med doft. Doftjasmin i kvällssolen och doft av sommarregn fyller hela mig med lycka. Barfota i det blöta gräset plockar jag några kvistar med vita blommor och ställer brevid sängen. Vindarna har varit kyliga idag men jag njuter ändå, för plötsligt är träden alldeles stilla, och solen strålar i en sista suck innan den försvinner ner vid grantopparna på andra sidan sjön. Vackra, vackra junikväll. 
 
 

Bland jordgubbar och kransar.

 
 
Midsommar med blommor i håret och katter kring benen. Kyssar, min bästa vän och kärlek. 
 
 
Det är något magiskt över svensk sommar. Jag får inte nog, och plötsligt finns det inspiration till vardagsbilder igen. Det är fint att fånga livet på bild och texter om livet är ju något jag älskar.
Att spara det här, på min lilla plats i livet där ni får möjlighet att vara med. 
 
 
Färskpotatis och skratt som ekar över de smörblomsklädda ängarna. 
 
 
Och när solen går ner måste jag springa ner till strandkanten och fånga den, solnedgången. Om och om igen. 
 
 
Sommar i en bild. 
 
 
Och så går jag barfota över ängen och känner tacksamhet över allt det vackra jag har i mitt liv. Andas med magen och försöker stanna i nuet. En ledig midsommardag med inga som helst måsten. Bara återhämtning, kärlek, sömn och mat. Så himla fint. 
 
 
Och den där kransen. 
 
Jag hoppas ni har fina midsommardagar. ♥
 
Visa fler inlägg