Barfota i April.

 
 
 
 
Gårdagen var magisk. Att sitta i en liten grupp med likasinnade, att både få ge och ta emot healing. Prata om sådant man brinner för och lätta på hjärtat, vara helt ärlig och bara släppa taget. Vilken upplevelse. Nu ska jag träna, träna och åter träna. Healing, andlighet och känslor. Det finns så mycket vackert att ge.
Så mycket vi kan skapa. Att sedan få komma hem till världens bästa famn, som peppar och stöttar. Jag är så lycklig. Sedan kastade jag skorna åt sidan och tog de första barfotastegen. Det är måndag och jag är redo för en ny vecka. Så först ut? Träningspass i skogen. 
 
 

Sunday.

 
 
 
 
Igår kväll kom finaste Anna med K-J och liten i magen. Kvällsljus, skratt och vackra ögonblick. Här får ni en liten tjuvkik. Idag är det söndag igen och min lediga helg lider mot sitt slut. Jag kan knappt förstå att det är slutet på april redan. Men i år har jag verkligen försökt att varit här och nu. Det är en konst i sig att inte försöka vara därframme hela tiden. Jag tror denna vår och sommar kommer bli den finaste någonsin.
Det pirrar i hela kroppen! 
 
Nu ska jag iväg på något helt annat. Healingkurs. Det ska bli så spännande. 
 
Glad söndag! ♥
Visa fler inlägg