Bröllopsinbjudningar, sol och dejtdag.

 
 
Och så har de äntligen kommit, våra bröllopsinbjudningar. Det är torsdag. Solen skiner och jag är ledig. Vi är lediga med en hel dag till att göra vad vi vill. Det har blivit lite av en rutin det här, med en dejtdag varje vecka. Bara vi och det vi känner för. Idag är det Örebro. Kika på bröllopskläder och strosa hand i hand. Det är så fint, jag älskar denna man så in i nordens mycket. Min blivande man. 
 
 

Till min mamma.

 
 
Söndagsmorgon. 
Jag vaknar av fågelkvitter men med en mulen himmel utanför fönstret. Idag är mors dag. Jag plockar syrenkvistar från trädgården, som är blöt efter gårdagens åskskur. Och jag tänker stilla tankar om livet. Om det som varit, och om det som gör ont. Men jag tänker i kärlek, och jag tänker på min mamma.  Hon som ringer ofta och undrar hur jag mår. Som alltid sagt, och säger att hon älskar mig. Som uppfostrat mig med ett kärlek och värme, och visdomen om att jag aldrig någonsin ska ändra på mig själv för någon annans skull.  Hon med ett temprament som kan driva mig till vansinne. Men som alltid har nära till skratt, tårar och känslor. Precis som jag. Vi är lika, men så oerhört olika. Det slår ibland gnistor om oss och ingen kan få mig så ledsen som hon. Om du läser mamma, du är fantastisk. Och jag älskar dig. ♥
 

Instagram och fredagskänsla.

 
 
 
 
 
 
 
 
På mitt instagramflöde ser det ut såhär just nu. Sommar! ( angeliqe_se). 
 
Idag har jag fredagskänslor bubblar i min kropp. Helgen väntar runt hörnet och de lovar att värmen ska hålla i sig.  Underbart! Nu är det dock torsdag och det är inte fy skam det heller. Nu; mot kvällsjobb. 
 
Visa fler inlägg