Julidagar.

 
Vaknar tidigt ibland, har så väldigt svårt att sova i värmen. Hon där märker på tre sekunder att jag är vaken och sedan är dagen igång från 0 - 100. Vi går en stund i den svala morgonen och när klockan slår 5,30 badar vi i sjön. 
 
 
I år är det galet mycket äpplen på träden. Grenarna hänger tunga och jag måste verkligen ta tag i det och gallra lite. Men det är så mycket annat som fångar min uppmärksamhet. 
 
 
Som den här lilla stugan på åkern. Också en tidig morgon där solen precis är påväg upp över granskogen. 
 
 
Dom där två. Finaste jag vet. 
 
Jag har aldrig badat så mycket som jag gjort den här sommaren. Vi badar, badar och badar. Tvättar håret i sjön och sveper in oss i morgonrockar. Och när termometern visar 29 grader i vattnet har man svårt att tro att det är sant. 
 
 
Vi jobbar hela sommaren men har semesterkänsla varje kväll. Här under äppelträdet sitter vi tills solen gått ner, och i sängen hamnar vi inte före tolv en endaste kväll.  
 
 
Vi har vänner och familj på besök. Jag knäpper den här bilden på Elsa och Lovis i farten, i den lilla sekund de sitter stilla och sedan är ögonblicket över. Jag älskar er. 
 
 
Jag redigerar klart lite foton och några dagar efter att denna bilden togs, föddes en liten Loui. 
 
 
 

Juli.

 
Juli. Jag och en vän besöker den här fina diversehandeln i Nora. Det finns alltid något fint att fynda men just denna gång åkte jag tomhänt hem. 
 
 
Påväg hem stannade vi till vid en loppis med tillhörande blomsterförsäljning. Åkte därifrån med tomatplantor och kärleksört. Fint. Och så hon där med två veckor kvar till bebis. Också fint! 
 
 
Vi pausade på varsit håll i några timmar innan vi sågs igen för lite fotografering i kvällssolen. 
 
 
 Juli. Det känns som jag tjatat om junikvällar och jag kommer troligen fortsätta i juli också. Jag tänker att den här bilden inte kan bli så mycket mer svensk? 
 
 

Junikvällar.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Jag har sommarben och smutsiga fötter. Solblekt hår och bruna axlar. Jag har fotogaferat nästan allt jag fotograferat i solnedgångar. Jag går barfota, badar så ofta jag kan och äter solvarma smultron om kvällarna. Sovrumsfönstret står alltid öppet och det doftar rosor överallt. Jag kliar på myggbett, äter alldeles för mycket glass och önskar att jag kunde leva på lättsaltade chips utan att få näringsbrist. Vi tar turer i skogen på kvällarna, runt på skogsvägarna jag kan alla kurvor på. Juni. Du var fantastiskt fin. 
Visa fler inlägg