Från en måndag.

 
 
 
 
3 ögonblick från en måndag - Färna herrgård & Spa.
 
Jag kom dit med axlarna uppdragna. Jag hade i ärlighetens namn väldigt, väldigt svårt att "vara i stunden" osv.. Rastlöshet, en av mina svaga punkter. Men efter 5 timmar i värmen med sparitual och bastubad kände jag den där behagliga dåsigheten och kunde slappna av lite. Men det tog fem timmar och som avslut fick vi varsin Hot Stone massage, (herregud vad skönt), men som oturligt nog gav mig yrsel och sedan trodde jag aldrig jag skulle kunna sätta mig i bilen och ta mig hem. Jag knäppte dessa bilder under dagen och det är underbart fint där! Idag mår jag bra igen tack och lov och kanske kommer jag aldrig mer ta emot massage. 
 
 

Sista måndagen i augusti.

 
 
Vaknar till dimma så tjock att sjön försvunnit. Jag kastar på mig kläder och kopplar hund, tur var väl det när 5 råddjur stirrar på oss från skogen. Egentligen har jag inte tid att blogga, eller springa omkring på åkern med kameran. Jag har jobbat helg och idag åker jag med en vän på spa. Fint att starta veckan så, tänker jag. 
 
 
 

Ögonblick från Smögen.

 
 
 
 
 
 
 
Vi firade 4-årig bröllopsdag med en väldigt spontan resa till Smögen. Ett dygn senare hade jag badat i havet, ätit toast skagen, hoppat runt på klipporna, nästan blåst iväg tillsammans med fiskmåsarna och fotograferat dessa bilder. 
Visa fler inlägg