Marknad.

 
 
 
 
 
 
 
Egentligen finns det inte mycket alls på dessa marknader. Mest strunt, och massor av godis. Men sen är det alltid väldigt mysigt att strosa omkring där ändå. Noramarken bjöd även detta år på överfyllda gator med knallar, extremt mycket folk och doften av grillad majs. Gott är det.
Jag hade fint sällskap och somnade utslagen på soffan när jag kom hem. Nu; nu ska jag ta mig en kvällspromenad och njuta av den friska luften. Imorgon väntar fotografering och packning. Snart måndag och stockholm. Det är fint att vara lite ledig. 
 
Trevlig helg på er! ♥

Hösten kom över natten.

 
 
 
 
Dimmig morgon med regntunga moln. Tänker att det är vackert, och luften från det öppna fönstret känns sval, så sval. Djupa andetag och tystnaden. Det är faktiskt alldeles knäpptyst. Inte ens fåglarna sjunger sina sånger idag. Jag tror hösten kom inatt. Det känns annorlunda. Träden börjar ändra färg och mina fötter är kalla. 
Winnerbäcks låtar går på repeat, jag blir sugen på te och hoppar i min nya tjocka tröja. Och tänker att det är fantastiskt vackert med höst. September är en av mina favoritmånader på året. Där, där sommaren möter höst och allting känns nytt.  Resten kan vänta. 

Minnen & kärlek.

 
 
Alltså, denna sommar går nog till historien. Nypasigiarmen-fint. 
Slutet av augusti, det är underbart. Tid till bus i trädgården, kvällsbad, skogspromenader och tunna lakan i sängen. Fönstren står öppna. Klänninarna hänger fortfarande framme och jag plockar blåbär så fort jag får tillfälle. Inte en svamp så långt ögat når. Termosen i ryggsäcken. Nyförlovad. Lycklig. Varm i hela själen. Dagg, dimma och vackra mornar. Jag vill bara stanna tiden här en stund. Samla ihop alla minnen och knypa ihop i en säck som jag kan öppna längre fram. Spara alla fina ord ni lämnar här. Ni är fantastiska. Om jag säger det för sällan. 
Tänk, att bloggen har blivit en så stor del av mig. Det kommer tillfällen när jag bara vill lägga ner den här offentligheten, men nej, jag skulle sakna alldeles för mycket. Jag tycker om att dela med mig av mig till er. Vissa av er har blivit några av mina allra närmsta vänner. Det är så fint. 
 
Orkar ni er igenom en liten sommaråterblick? 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg