Att vara vaken en hel natt.

 
 
 
 
Att fota stjärnhimlar. Månen.
Inget jag brukar göra och inte alls så lätt. Mitt första försök ser ni här, och jag älskar dessa. Jag har varit vaken sen kl 2 inatt, ren magi. Jag vill inte gå och lägga mig för nu strålar solen och jag är så fylld av energi, jag är så glad att jag gick upp, så glad att få vara med om en sånhär sak.
Herremingud vad vackert. 

Fredagsord.

 
 
 
 
 
 
Det regnar, solen skiner och blåsten tjuter runt huset. 
Jag går en morgonpromenad med vovven. Plockar löv och binder mig en krans. Jag har egentligen ingen aning om vad jag ska ha den till. Men mitt sinne är kreativt och mina händer får skapa fritt medans kaffet hinner bli kallt i koppen. Jag finner ofta mig själv lite såhär. Att tankarna stillar sig och jag andas med magen. 
 
 

Tack.

 
 
 
 
 
Jag blir så glad av era fina kommentarer, det är som bränsle för den här bloggen. Mitt egna ställe att få utlopp för skrift och bild. Det jag älskar. Och att ni gillar, det värmer så. Om ni bara visste. Tack. Här känner jag att jag kan skriva från hjärtat, att ni som faktiskt finns kvar, läser för att ni vill och tycker om. Det är fint, så in i nordens fint. Jag skriver, fotar och låter hjärtat styra åt vilket håll jag ska gå. Jag har haft som grundtanke att ha bloggen ljus, att ni ska finna lugn och hämta inspiration. Och det känns att ni gör det. Ni är fina. Jag hoppas ni ska finna känslan av att vilja komma tillbaka hit. Kärlek till er. ♥
Visa fler inlägg