Fem stunder i juli.

 
Kanske är jag ensam om att kunna studera vackra grässtrån i vinden, hur länge som helst.. De ser ut som ett fyrverkeri av glitter i kvällssolen. 
 
 
Jordgubbar med gräddmjölk till kvällsmat. På en nyfyndad loppisstol. Jag kanske har nämnt min kärlek till nötta, gamla stolar? Den går inte över. 
 
 
Jag fotar gravidporträtt lite nu och då. Jag befinner mig i någon slags kvällsljus-period. Jag fotar helst allting i detta mjuka, varma ljus. Snälla, stanna tiden lite. 
 
 
Jag har nog alltid älskat sommarkvällarna mest. Tiden när det tystnar och jag kan fokusera. Varva ned. Dricka mitt kaffe på en stubbe och känna doften av varm skog. 
 
 
Jag har tid med mamma. Min fina mamma.  Vi försöker prata om det som skaver och tynger, men det finaste just nu är att hon är nykter och att hennes röst är hennes.  ♥
 
#1 - - Maria - all things green:

Så fint att hon orkar kämpa och hålla sig nykter, skickar massor av kärlek, styrka och värme <3

#2 - - Nana :

Juli och sommarnätter. De är i en klass för sig. Det är som om de helar mitt i allt elände, så ger de läkedom till våra själar.

#3 - - Anonym:

Fint att ni kan vara ärliga och öppna. All styrka och kramar till dig och mamma.

#4 - - Emma:

Du är inte ensam. Grässtrån - starka, skira och spröda. Allt samtidigt.

#5 - - Emmelie - mamma till två och sjuksköterska.:

Vilka underbara små ögonblick av din vardag man får möta, som vanligt så är det något speciellt och fridfullt över dina bilder. Kram

#6 - - Johanna:

Ååh! Jag hade "tappat bort" din blogg lite under våren men idag kom jag plötsligt ihåg och gick in här. Jag påmindes direkt om varför jag läst i alla år, så full av lugn och vackra livsbetraktelser! <3

Svar: Åh, inget konstigt med det, uppdaterade nästan aldrig. :) Försöker komma igen lite. Kul att du är tillbaka. <3 Stor kram till dig!
angeliqe.blogg.se