Jag har också slutat med mjöl, för magens skull. Nu måste jag bara sätta mig in i allt sånt där... Detta såg perfekt ut för en nybörjare!
Åhh, underbart gott ser det ut! Tror minsann att jag gör dessa till frukost imorgon.
Ha en fin lördagskväll! Kram
Oh, så gott!
Till vardags vill jag alltid ha min fil och müsli till frukost, men under helgerna lyxar jag gärna till det med något extra. Har också börjat att "experimentera" men nya mjölsorter (bovetemjöl är än så länge favoriten) och andra alternativa ingredienser. Det är verkligen roligt och man inser hur begränsad man (jag) tidigare varit av de klassiska attributen. Riktigt spännande tycker jag!
Kram
Då kanske dessa vore något till efterrätt! :)
http://mariasbakgladje.blogg.se/2012/september/praliner-med-chokladtryffel-och-flingsalt.html
Mums! Ser jättegott ut och är ju perfekt med mandelmjöl istället!
Ser gott ut! Jag brukar göra frukostplättar på bara ägg och banan. Det är gott det med!
Läser du andra inredningstidningar än hus&hem? jag brukar själv läsa den men har tröttnat o funderar på att byta. Har du i så fall några tips? Kram /Molior
Hejsan! Missa inte tävlingen på min blogg. Två fina rosa kannor i stengods! Allt du behöver göra är att bidra med ditt bästa recept på en god jucie eller smoothie! Glöm inte ange mejladress ifall du blir vinnaren! ;)
Ha en bra dag!
/Stephaniesmat
Finns mycket gott att göra utan vanligt mjöl! Har du testat kesoplättar någon gång? Väldigt gott!
Brukar lägga upp recept på det jag äter på min blogg. Titta in om du känner för det!
Fin blogg förresten!!
Men åååå! Dessa kan ju jag äta också :) Inget mjöl <3
Kram och ha en underbar fredag!