Tävling!
Hej på er!
Vi startar dagen med en fototävling i sammarbete med Tvspelsweb där ni kan vinna en valfri reflexskärm för max 249 kr. Reglerna för att delta är enkla: Gilla inlägget på bloglovin. Lägg upp en bild i er blogg och klistra in er länk här hos mig tillsammans med en kort motivering till varför just du ska vinna.
Temat är ;
Din bästa julbild.
Ni kan anmäla er till och med på torsdag den 29;e så väljer jag ut en vinnare på fredagen den 30:e.
Lycka till!
#1 - Katarina

FIN Bild! Julen är så tacksam!

Ha nu en helt underbar jul om jag inte hinner med så mycket (eftersom jag inte hinner) bloggande nu. Ska mysa med mina nära och kära!

Kramar och tomten är säkert snäll emot en sån härlig tjej som du!

#2 - Jeanette (mr nikon, foto)

Jag anmäler mig, detta är min bäst julbild på den charmigaste jultomten i år :D! http://mrnikon.blogg.se/2011/december/julfototavling.html#commentJag vill jätte gärna ha den här reflexskärmen: http://www.tvspelsweb.se/reflexskarm-diffusor-transparent-vit-80cm-p-3135.htmlMotivering:

Jag vill jätte gärna vinna den här reflexskärmen för att jag älskar verkligen att fotografera så som så många andra gör. Men även för att den står på min önskelista och jag skulle så gärna vilja vinna den som en julklapp i efterskott. Brinner verkligen för foto och vill verkligen utvecklas inom de och reflexskärmen är en fortsättning på de hela :)Ha en mysig jul, kramar!#4 - Emma - fotoblogg

ojdå.. jag glömde att skriva med min mail.. här kommer den!

#5 - maja.

vilken fin bild.

#6 - LissenTo

Här kommer mitt bidrag

http://lissento.blogg.se/2011/december/ljusmagi-i-brunnsparken.html#comment.GOtt NYTT År!