Julen, du var fin.

 
 Jag älskar tiden innan jul. Ni som följer mig, eller känner mig, vet hur det spritter i kroppen på mig när advent står för dörren. Hur det spritter i mig när den första snön faller. Hur det spritter i mig när jag får packa väskan med kaffe och bege mig ut bland snötäckta granar och tallar. Hur det nästan alltid brinner ett ljus med doft av kanel hemma.  Kanske det allra finaste med vintern. 
 
 
I år jobbade jag julafton och juldagen. Innan det målade jag om vårt sovrum och sedan dess vill jag mest hänga här alla dygnets timmar. Det känns så vilsamt, varmt och mjukt i hela mig. Precis det jag vill ha i mitt liv just nu. Vilsamt, mjukt och varmt. 
 
 
 
 Julen kom och den gick. Jag somnade tio minuter in på Kalle Anka, med raggsockor och trasiga mjukisbyxor. Och det var så skönt. I våran familj ser inte alltid julen likadan ut, detta år var det bara jag och min man och det kändes som helt rätt beslut. 
 
Jag hoppas ni haft en fin jul, hur ni än har firat, eller inte firat. 
 
#1 - - Kate:

Färgen är verkligen ljuvlig, trots att jag är "vit" i grunden. Älskar det vita ljuset, det får mig att må bra...
Trasiga mjukisbyxor och raggisar låter som en perfekt outfit... Önskar Dig en god fortsättning.
Kraaam Kate

Svar: Jag är faktiskt också väldigt vit i grunden, men måste säga att jag börjar ändra mig lite. Sovrummet blev så vilsamt och mjukt, ombonat. <3 Gott Nytt år och tack för att du tittar in här! <3
angeliqe.blogg.se

#2 - - Sandra - Vardagskonst:

Trots en längtan efter mer traditioner i mitt liv så kan jag tycka det är en sådan frihet i att julen inte alltid är förutbestämd, åtminstone inte hos oss. För då kan man ta det lite som det kommer, utefter de behov man har. Er jul låter alldeles lagom och fin. Och väggarna, aj vad snyggt! Den typen av färg/struktur gjorde sig SÅ väl till själva rummet. Gillar det!!

Svar: Tack för din fina kommentar Sandra. Precis så är det. Julen slutade vara bestämd när jag och mina bröder var små och mina föräldrar gick isär. Ja, egentligen har vi ingen som helst tradition men det känns okej ändå. Vi tar det som det kommer. Stor kram till dig!
angeliqe.blogg.se