9 juni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hemma hos min storebror och hans tjej möts vi av kvällssolen som kastar skuggor på fasaden och där tuppen går med hönorna på släptåg, de pickar omkring och jag vill genast skaffa ett gäng jag också. Vinden är kall, men vi firar 31-åring med filtar om benen, vegitarisk smörgåstårta och iskall äppelcider. Jag älskar deras hem och jag vet att jag sagt det förr. Men de där två alltså, de händer alltid något nytt i både hem och trädgård och jag måste gå banans med kameran, och sucka högt med en underton av lite avundsjuka. Två kreativa själar.  Detaljer och färger. Trädgården som känns som en förlängning av huset när man öppnar dörren mot bakgården. En liten oas med år av planering och byggen. Min storebror, jag kallar honom för Ernst. 
 
#1 - - Miss Marie:

Ernst! Bästa komplimangen ju!

Verkligen ett fint ställe, älskar när uteplatser liksom blir en förlängning av huset!

#2 - - Sandra T :

Fantastiskt!
Den här tiden just nu - med hem som deras. Total magi. Förstår att du går bananas, jag blir landetlängtande och det är fint i kroppen. Hoppas du har en fin lördag. Här blir det bubbel och grillat - förvisso mitt i stan men ändå - sommar.
Kram

#3 - - ISA:

hehe "jag kallar honom Ernest", blev så fnissig av den meningen. Men blev också lite sugen på hus på landet ;) så fint!!

#4 - - Emma Grann Fotografi:

Dina detaljbilder är så fina :)

#5 - - Johanna:

Åh det ser fantastiskt fint ut! :D