Om ljus och 8 saker som väntar.
 
 
 
Älskade motljus. Och älskade vän. 
 
 
Jag köper tulpaner och påskliljor. Behöver grönska inomhus.  
 
 
Framkallat min björkskog med en matta av vitsippor. Nyper mig i armen, varje år denna tiden när jag inser att vi har alla månader med ljus framför oss. Jag tjatar kanske, men hur underbart? 
 
 
 
 
Sara listar 8 saker hon ser fram emot den kommande veckan men jag tänkte lista 8 saker jag ser fram emot lite här och lite längre fram. 
 
1. Idag. Jag har jobbat 6 dagar av 7 förra veckan och måndagen är nu helt ledig. Himmlen är grå men jag trött och tänker att en dag i stillhet är precis vad jag behöver. I mitt jobb ger jag så mycket av mig själv och har människor omkring mig hela tiden. Så dags för meditation och tystnad. 
 
2. Vi har bokat weekend i Köpenhamn 17-20 Mars. Jag hoppas på sol. Annars är det helt okej, vi behöver vara tillsammans utanför hemma. 
 
3. I Maj utökas djurfamiljen hemma med en valp. Jag längtar galet mycket. 
 
4. Om vi ska prata om träning. Jag vill slå mitt egna PB i marklyft, som just nu är 120kg. I veckan tänkte jag försöka mig på 125. Jag älskar att känna mig stark och pigg. 
 
5. Vitsippporna. Vitsipporna. Vitsipporna. 
 
6. Min första, riktiga semester. Jag har aldrig haft någon, hur gör man? 
 
7. Att planera vårt växthus, trädgårdsland och gäststuga. Jag har ju lite svårt för det där med tålamod. Jag vill genast ha tid i trädgården med jord under naglarna. Gå barfota i morgondaggen och plocka pioner. 
 
8. Jag längtar efter koltrastens första melodi. Den fågeln, jag blir alltid lite tårögd när den bestämmer sig för att sjunga. Som en liten klump av lycka i bröstet. 
 
 
 
 
#1 - made by mary

<3 <3 <3 Puss fina min fina vän! Själv längtar jag efter våren, och hus! Och odlingar och växthus och..och..landet!! Och dig <3 <3 <3 Men det får nog vänta lite längre än bara en vecka..

Svar: Längtar efter dig! <3
Angelica

#2 - Sara i Åre - TRÄNINGSGLÄDJE

åh, jag blir så himla glad av din blogg - den känns så innerlig!! jag blir också himla nyfiken på punkt 3 nu! och hoppas det blir en fantastisk 2:a och 6:a!

Svar: tack fina Sara! <3
Angelica

#3 - ISA

Åh en så bra lista! vad mysigt med en ny valpis, kommer nog blir himla bra :))

Svar: Ja, gud så jag längtar!
Angelica

#4 - Johanna

Fina saker att längta till :) Hoppas du får en minst lika fin vecka :)

Svar: Ja, verkligen. Jag har en väldigt fin vecka, också! Tack och tack desamma fina du.
Angelica

#5 - Linnea Aurora

Åhh, älskar Köpenhamn, så fint!!

Svar: Ja, det ska bli himla mysigt! :)
Angelica

#6 - Märta

Härliga punkter att längta efter. Särskilt valpen! Och vitsippor. Och Köpenhamn. Och och och...

Svar: Ja, det känns fint att allt det där väntar på mig! :)
Angelica

#7 - Jenny Lina Carlsdotter

Jag håller med! Älskar havet, äslkar Skåne, älskar Kph. Har du sett "Danish Girl"? De hor i Nyhavn och det ser likadant ut som nu (det är ju såklart filmat nu men ska utspela sig på 20- och 30-talen, så det känns som om tiden har stått stilla där... Så himla härligt! Miss you, my dear! Hoppas vi kan ses i påsk! KRAM